Jaaa, inget regn idag och nästan sol på eftermiddagen

Annonser

Jag släppte ut hundarna som blev helt i extas när de upptäckte att det var torrt ute. De sprang in och ut som om de ville berätta att nu var vädret fixat. Trädäcket var väl inte riktigt torrt men det torkade under dagen då det även blåste en svag vind. Våra fejkgräsmattor torkade snabbt och hundarna kunde ligga ute idag.

Vår pool är enligt mitt tycke inte badbar ännu, men det finns andra som tycker att temperaturen är helt okej. Det är riktigt roligt att titta på fåglarna när de sprattlar runt i vattnet som alltid är ovanpå pooltäcket. Vi har med andra ord ett enormt stort fågelbad som småfåglarna nyttjar på morgonen och på kvällen då täcket är på.

Olivträdet som jag trodde var dött är levande och det är riktigt roligt. Nu ska det få ha sin semester här och sedan får vi se var det hamnar. Värmen ska ju anlända i morgon och det ska bli varmare på nätterna så jag har förhoppningar på detta.

Jag har ju som vana att gå runt i trädgården för att se hur alla växter mår. Sedan spanar jag bortanför den och minsann är det inte lite blått på himlen där borta. Man blir så glad av att se det nu efter alla dagar med regn.

JR var i köket och Lino blev nyfiken då han gjorde iordning lite mellanmål till oss. Så JR släppte in Lino denna väg vilket han tycker är så roligt. Sedan springer han rakt ut genom ytterdörren. Jätteroligt tycker han och skulle säkert vilja göra det massor av gånger om han fick.

Äntligen kan vi vara ute hela dagarna igen, men nu är det massor att göra i trädgården. Gräs att klippas, poolen ska ses över och jag ska pyssla med mina rosor. Men i morgon tänker jag tvätta kläder för det ska bli sol.

Redan fredag och vi har börjat förbereda oss för när H kommer på besök om en vecka. Det ska handlas mat och JR ska förbereda matsedlar, samt sysslor som vi kan göra. Få se om vi får badtemperatur i poolen. Det ska bli varmare även på nätterna så hoppas kan man ju.