Växlande väder

Annonser

Vaknade med klarblå himmel och strålande sol. Så jag satt lakanen i tvättmaskinen och sedan var det dags för frukost. Den avverkade vi rätt snabbt och idag hade JR och jag golven att rengöra. Äntligen tog H det lite lugnt och behöver han verkligen efter allt slit han gjort. Men han vill så mycket och hjälpa till sin pappa.

Jag hade hängt upp lakanen och så förändrades himlen plötsligt. Här går det inte att lita på någonting. Skit samma de hänger ute trots att det kom ett spöregn. Jag tar in dem i morgon.

Bara att anamma dagen och vi drog oss inomhus istället för att t.ex klippa häcken. Jag skulle ju inte göra det men herrarna funderade strakt på det.

Jag lät ju lakanen hänga ute trots regnet och så får det bli tills i morgon. Vi stannade inne hela dagen och kvällen. Åt en god kycklinggratäng och tittade på filmen Castaway med Tom Hanks. Sämre kväll kan man ju ha eller hur?

Solen kom fram sent på kvällen och det blev så fint. Men lakanen får ändå hänga ute inatt. Jag är lite kluven inför det men det får gå för denna gång.

Så jag slutar här med en bild på min rosenträdgård, ja en del av den för den är större. Detta är ett hörn av den. Fredag i morgon och vi har en del inköp att göra.