Glad Midsommar

Annonser

Här i Frankrike firar vi Fete de musique och det innebär att man spelar musik överallt i byar och städer. Det inleder sommaren och vilket fint väder vi haft idag. Jag passade på att köra en maskin med tvätt som sedan fått torka ute i solen. JR körde iväg och handlade på Super-U. Jag och hundarna hade en fin stund ute och inväntade JR och alla varor han köpt.

Lite meditation hann jag med och det var skönt. Mår alltid mycket bättre efter det. Efter att vi röjt ur i skåpen i köket är det mycket lättare att få in alla varor. Så det går mycket fortare att bli klara.

Eftersom det är midsommarafton blev det en whisky när vi var klara. Pauser är viktiga och sedan åt vi kokt korv med bröd. Väldigt svenskt som sig bör en dag som denna. Ärligt talat så brukar vi äta det den dagen då JR gör våra inköp.

Poolen behövdes göras ren idag och JR tog sig an det arbetet innan vi hade våra lektioner i franska. Vi kör hårt nu och bokar en lektion varje dag. Det ger resultat och vi hoppas att efter ett år är vi någotsånär men tänker fortsätta tills vi känner oss bekväma med språket.

Vet inte alls hur jag gjorde men tycker att jag fick till riktiga konstnärliga foton på hundarna idag. De blir extra rörliga på eftermiddagarna då det blir lite rörligare än om dagarna. Klokt nog håller de sig stilla under dagarnas varmaste timmar.

Vi har festat loss på en god sallad ikväll och det kanske inte är så festligt men magen blir glad. Tror JR har planer på något smarrigare i morgon. Jag har också planer på att göra något men om det blir i morgon återstår att se. Återkommer angående det.

Önskar alla en fin midsommarafton och helg.