Blev en shoppingdag

Annonser

Solen visade sig ordentligt idag och vi har haft +29 så äntligen har temperaturen i poolen börjat stiga igen. Eftersom solen inte varit framme har det inte skett så mycket angående den saken. Men nu ska det bli varmare och det även på nätterna så snart har vi rätt temperatur på vattnet igen.

Hundarna har tagit det mycket lugnt idag och det är bra att de förstår att spara på krafterna. Jag har bytt lakan i sängen så det blir till att köra tvättmaskinen i morgon. Men jag kände för att ta det lugnt och nu började vår shopping. Mattan under matbordet är rejält smutsig och det går bara inte att få den ren. Vi har haft den i över 20 år så den har blivit tvättad åtskilliga gånger. Så idag gjorde vi slag i saken och köpte en ny som är utan mattfransar vilket är mycket bättre. Ja det kommer bild på den när den anländer. Men shoppingen tog inte slut där. Jag har nämligen lagt några saker i min korg på amazon. Jag tänker inte berätta om dem ännu utan lägger upp dem då de kommer i veckan. Har jag berättat att JR köpt en soptunna till? Kanske inte men vi har köpt en sådan för att samla trädgårdsavfall i. Påsarna vi har är så stora och den lilla tunna vi har nu är rent av löjlig och vi kan inte fylla påsarna mer än till häften. Att sedan ha hjul så vi kan dra den där vi jobbar är något jag önskat länge.

Ska avslöja att jag beställt två bh:ar från Miss Mary. Allt via amazon som har snabbare leveranser. Förra gången jag beställde gjorde jag det direkt från företaget och fick vänta i över sex veckor. Det var för fyra år sedan och jag hade ingen aning om var jag kunde få tag i en riktig bh här nere. Men efter att ha bott i en by så har jag vant mig vid att beställa och köpa på nätet. Här nere är det perfekt då vi får allt levererat vid grinden och behöver inte åka och hämta varorna vid ett utlämningsställe. Så nästa vecka kommer det att klinga vid grinden flera gånger.

Innan vi gick in för kvällen vattnade vi våra blommor och växter. Så nu kan de mysa under natten innan solen stiger upp. Vi är spända på vad de ska göra på gatan på baksidan då vi läst att de lagt om hållplatserna för bussen och ritat en del på asfalten. Ska de äntligen asfaltera om? Vi hoppas på det men vi får se i morgon.