Bloggare och programledarjobb

En ny trend har tydligen startat i bloggvärlden. När en bloggare blir tillräckligt känd så ska han/hon ha ett eget tv-program. Men alla passar inte för det jobbet. Att hålla på att intervjua andra bloggare blir ju som en liten ankdamm där de frotterar sig med varandra. Hur många vinklar kan man ge om varför man börjat blogga ? De flesta börjar väl på grund av att man behöver skriva av sig och tillslut kanske man når ut till en publik som finner det intressant. Men varför undersöker programmakarna inte om den tilltänkta programledaren besitter någon färdighet som kommer att göra programmet till något annorlunda.

En lite fundering bara jag haft efter att ha följt bloggar ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.