En livsväg

Det är kanske lite för ambitiöst att säga att jag tänker leta efter en livsväg som jag kan följa. Men det jag tänker göra är att hitta en linje i mkänner atitt liv som gör att jagmår bra och känner att livet är meningsfullt.
Jag har hamnat i ett vakuum känns det som där jag inte riktigt vet hur jag ska fortsätta.

I många år har jag haft ett åtta till fem jobb med mycket övertid. Slitit för att visa framfötterna och serva andra. Hela tiden har jag haft dåligt samvete för mina hundar och vänner då jag haft så lite tid och ork för dem.
Nu lägger min arbetsplats ned verksamhet och jag får gå. En lättnad är det faktiskt men även lite nervöst eftersom jag nu vill ändra inriktning i mitt liv.

Jag ska försöka bli riktigt lycklig även med mitt arbetsliv och detta ska jag försöka blogga om här.

Lämna ett svar