En livsväg

Det är kanske lite för ambitiöst att säga att jag tänker leta efter en livsväg som jag kan följa. Men det jag tänker göra är att hitta en linje i mkänner atitt liv som gör att jagmår bra och känner att livet är meningsfullt.
Jag har hamnat i ett vakuum känns det som där jag inte riktigt vet hur jag ska fortsätta.

I många år har jag haft ett åtta till fem jobb med mycket övertid. Slitit för att visa framfötterna och serva andra. Hela tiden har jag haft dåligt samvete för mina hundar och vänner då jag haft så lite tid och ork för dem.
Nu lägger min arbetsplats ned verksamhet och jag får gå. En lättnad är det faktiskt men även lite nervöst eftersom jag nu vill ändra inriktning i mitt liv.

Jag ska försöka bli riktigt lycklig även med mitt arbetsliv och detta ska jag försöka blogga om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.