En liten mening inför helgen

Du befinner dig idag på den plats dit dina tankar har fört dig, och i morgon kommer du att befinna dig på den plats dit dina tankar leder dig.

-James Allen

Dessa ord kommer jag att ta med mig inför helgen och sedan får man se hur många gånger jag byter armled för mitt band. Är nu uppe i sex fast jag är ensam hemma. Ja jag är så galen att jag pretar med mina hundar. I gengäld får dom ett stort ordförråd och lär sig mitt tonfall. De vet precis var de har mig. Tänk om vi kunde göra så mot människor. Då skulle folk inte trampa på andra så hårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.