Liten uppdatering om mitt armband

Nu är jag inne på 4:e dagen med mitt lila armband. Det som jag använder för att sluta klaga, kritisera och gnälla. I snitt byter jag arm minst sex gånger per dag. Tycker inte att det är så mycket faktiskt, men eftersom jag fortfarande läser boken som hör till “En klagofri värld” så tänker jag mycket på vad jag säger. Hur det blir när jag läst klart, är en annan fråga. Jag misstänker att det blir svårare.

Mitt mål är ju som jag tidigare skrev att inte under minst 21 dagar i följd. Enligt boken tar det mellan fyra till åtta månader att uppnå det . Kan ju ta längre tid också. Jag vet inte hur mycket jag egentligen klagar. Jag hakar nog på andra precis som dom hakar på mig. Men jag ska blogga om hur det går för mig. Häng gärna på och gör samma sak. Man behöver ju inte använda sig av just detta lila armband, utan det går egentligen bra med vad som helst. Något som man ser färgmässigt eller som känns, och som man kan flytta från ena armleden till den andra. Det gör man när man kommit på sig själv med att klaga.

Lämna ett svar