Klappa sig själv på axeln

Hur många gånger har man inte råkat på människor, som tycker att dom är så enormt duktiga. Så fort de gör något, måste dom tala om för alla hur mycket dom slitit och hur duktiga dom är.

Sen vill dom ha beröm. Att vi andra ska säga hur duktiga och bra dom är. Så det jag vill säga är:

Jag har inga höga tankar om människor som berömmer sig av att de sliter och släpar. Om deras arbete verkligen är så besvärligt för dom borde dom hellre ha ägnat sig åt något annat.  – Andre Gide

Precis min åsikt och sen önskar jag att dom håller sig borta från mitt liv. Eller snarare är det så ska jag hålla mig undan från dom. Så detta är en klagan jag kan göra något åt, vilket gör den befogad. Och jag behöver inte byta armled för mitt band, denna gång. Men jag har inte klarat en hel dag ännu.

Lämna ett svar