Make it work

Rubriken är min guideline. På det sätt jag lever och fungerar. Vad eller hur jag har det så vill jag få det att fungera så att jag själv och mina älskade mår bra. Vilka svårigheter jag än måste genom och motgångar jag än får så ger jag inte upp. Medgångar kan också vara hinder, då man slappnar av och lutar sig tillbaka.

Så vad jag än har, vill jag få det att fungera. Den tillfredställelse man får när man lyckas är den bästa belöningen. Det kan vara något så enkelt som att pussla ihop en vardag, där allt tycks kollidera och man har tagit på sig för mycket. Att få till det utan att man stressar ihjäl sig eller får en massa tomrum som gör en likgiltig är en utmaning.

Ingen vardag får slösas bort för att jag inte mår bra, utan är den grå när jag vaknar försöker jag få dit färgerna igen. Jag ska inte säga att jag alltid lyckas men för det mesta lyckas jag. Så när jag stiger upp på morgonen tänker jag: “Make it work”:

Lämna ett svar