En helt underbar vanlig söndag.

Solen visade sig från sin bästa sida idag med och hundarna njöt av promenaden i förmiddags. Jag har ägnat min dag åt familjen så mun uppdatering har varit lite kass. Ber om ursäkt för det. Men det kändes som att detta var den första vårdagen för i år. Jag var ute på vårt öppna trädäck och planterade om blommor. När vi flyttade in här för ca 10 år sedan ville jag ha krukor i lera som var oglaserade. Vilket är jättesnyggt när de är nya, men bor man i ett landskap med kalkrikt vatten blir det inte så snyggt efter att tag.

Så nu har jag bestämt mig för att ha svarta krukor på fönsterbrädorna som ska bli bredare och mörkt grå om ett tag. Därför måste en hel del blommor omplanteras. Idag blev det blommorna vid matbordet och jag tycker att det blev så snyggt. Modernt men ändå lite gammalengelskt. Den stil som vi älskar och håller på att inreda vårt hus i.

Hundarna lekte ute i trädgården, medans jag planterade och solen värmde så gott. Nu börjar den tiden då huset blir större i och med att vi kan vara i uterummet och i trädgården. En riktigt ljuvlig tid.

Lämna ett svar