Föreslagen partiledare för socialdemokraterna

Så har valberedningen äntligen kommit med en kandidat till rollen som ny partiledare för socialdemokraterna. En doldis, för jag har inte hört speciellt mycket om honom. Det jag vet är att han kommer från Kalmar och var den som fick bort Mona Sahlin. Jag som trodde att nu skulle det äntligen bli någon av de yngre eller kanske någon som inte arbetat aktivt inom politiken. Någon som kunde införa nya fräscha idéer. Men nu blir jag tveksam, och befarar att de kommer att tappa ännu fler röster. fast man ska inte döma någon i förväg. Jag kommer att följa detta och se vad det blir av alltihop.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8690498.ab

Kommer det någon fler kandidat eller är han den slutgiltiga? Verkar som de socialdemokratiska kvinnorna inte tycker om detta val av kandidat. Så nu blir det riktigt spännande.

Lämna ett svar