fbpx
Våga sticka ut i mängden

Våga sticka ut i mängden

Hur många vågar sticka ut, och vara egen? Jag tror det har till viss del med åldern, att man inte bryr sig så mycket om vad andra egentligen tänker. Om någon tittar på ens kläder så varsågod, eller kritiserar något annat. Man vill helt enkelt vara sig själv och vet att det finns andra därute som gillar det. Att göra precis som alla andra blir bara tråkigt. Men man behöver inte vara elak för att vara orginell, det hör nog också till åldern. En viss självsäkerhet har uppnåtts, som saknas när man är yngre. Erfarenhet av hur andra reagerar och empati.

Elakhet är inte chiq, och med det kommer man inte så långt. Ett tag kan det fungera men så tröttnar andra på att man hela tiden sprider negativa vibrationer omkring sig. Det slår tillbaka på den som är elak. Så var orginell och precis som du själv vill vara, men var inte elak för det förlorar du på i längden.

Jag läser många bloggar om dagarna och en del är så elaka, att jag tröttnar. Blir tjatigt i längden. Sen finns det vissa som är en lång radda av upprepningar så man tröttnar bara för det. Att hitta sitt eget språk och stil tar tid och jag fammlar mig fram för att hitta det som är jag. Förhoppningsvis är jag inte elak eller upprepande så ni tycker om att läsa min blogg. Men kommentarerna är få så det känns lite svårt. Så kom igen kommentera!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: