Slår på tv:n och vad får man se?

Ja, om man slår på svensk tv idag så får man se skidåkning både på tvären och längden. Eller Paris Hilton spatserande på Bondai beach i Australien. De struntar toltalt i om ett kärnkraftverk i Japan är på väg mot härdsmälta. Något som kommer att påverka hela världen. Eller att miljoner japaner är utan hem idag och landet befinner sig i ett kaos efter jorskalvet och tsunamin.

Men det struntar Sverige i bara vi kan åka skidor. Dansk tv visar nyheter hela tiden därifrån. Jag skäms för Sverige just nu och alla programproducenter på tv, vilken kanal det än är. Jag tänker på alla svenskar som befinner sig i Japan nu och deras anhöriga och vänner här hemma som verkligen vill se och veta vad som händer där. Telefonerna fungerar ju inte så det är väldigt viktigt att kunna följa utvecklingen på något sätt. Här är ett klipp på när en av kärnreaktorerna smällde på grund av överhettning.http://video.se.msn.com/watch/video/har-exploderar-karnkraftverket/1nkggl7vp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.