Slår på tv:n och vad får man se?

Ja, om man slår på svensk tv idag så får man se skidåkning både på tvären och längden. Eller Paris Hilton spatserande på Bondai beach i Australien. De struntar toltalt i om ett kärnkraftverk i Japan är på väg mot härdsmälta. Något som kommer att påverka hela världen. Eller att miljoner japaner är utan hem idag och landet befinner sig i ett kaos efter jorskalvet och tsunamin.

Men det struntar Sverige i bara vi kan åka skidor. Dansk tv visar nyheter hela tiden därifrån. Jag skäms för Sverige just nu och alla programproducenter på tv, vilken kanal det än är. Jag tänker på alla svenskar som befinner sig i Japan nu och deras anhöriga och vänner här hemma som verkligen vill se och veta vad som händer där. Telefonerna fungerar ju inte så det är väldigt viktigt att kunna följa utvecklingen på något sätt. Här är ett klipp på när en av kärnreaktorerna smällde på grund av överhettning.http://video.se.msn.com/watch/video/har-exploderar-karnkraftverket/1nkggl7vp

Lämna ett svar