Man hoppas var morgon

När man sätter på tv:n så hoppas man att nu ska de säga att allt är fixat. Men läget förvärras hela tiden. Det brinner i Fuchima, och man har mätt upp mycket höga halter av strålning. Nu har Japan bett om hjälp av USA att borsyrebomba kärnkraftverket från luften. De hoppas på att kunna kyla ner bränslestavarna. Frankrike har gått ut med att alla franska medborgare bör ta sig ut ur landet,och styr om flygplan till Tokyo för att hämta hem dem.

Läget är verkligen hemskt. Nya skalv har känts i Tokyo, och en del tror att det kommer ett nytt stort skalv när som helst. Var dag kommer det in nya filmer som folk har tagit, på skalvet och tsunamin. Man ser människor ropa efter sina nära och kära, 450000 lever i uppsamlingsläger tätt inpå varandra. Jag blir förtvivlad och undrar när och hur detta ska sluta.

Lämna ett svar