Låt helgen bli en sinnlig upplevelse

Ta in våren som är på gång. Alla lukter, ljud och synintryck. Strunta i vad det blir för väder, njut av den stund som är. Låt vädret smeka dig med vad det nu blir. Du kan vara ensam eller tillsammans med någon, det spelar ingen roll. När du sedan kommer inomhus så tänd ett ljus, sätt dig med något gott att dricka och njut av lugnet. Lysna till tystnaden. Har du försökt med det någon gång. Att bara sitta eller ligga i tystnaden och låta den skölja över dig. Det gör ingenting om du somnar, för det betyder att du slappnar av och njuter av din dag.

Låt denna helg bli din, bara din och ingen annans. Du kanske ger allt till andra hela veckorna, men nu är det din helg. Ta en helg varje månad och tillägna den till dig. Trettio dagar och två kan du väl unna dig, eller hur?

Kommentera