fbpx
Snittsossen Karlsson

Snittsossen Karlsson

Idag ska sossarna välja ny partiordförande och artikeln nedan handlar om vem som är snittsossen. Nya ledamöter till VU ska också utses och där har medelåldern höjts betydligt jämfört med tidigare ledamöter. Ungdomsförbundet är mycket missnöjda och tänker sätta hårt mot hårt säger man. De har föreslagit flera yngre ledamöter till VU men tydligen har de blivit bortvalda i förtid. Så nu undrar jag hur man ska kunna förnya partiet?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12781354.ab

Jag tror inte att man tänker förnya någonting, utan de vill gå tillbaka till tiden före Mona, Göran och anamma Palmes politik. Då var partiet stort och väljarna trogna. Ett galet tänkande tycker jag. Världen har förändrats och att ta till gamla normer går inte idag. De som idag är pensionärer har levt ett helt annat liv och tänker inte på samma sätt som de gjorde tidigare. Vi andra har upplevt socialdemokraternas politik och är mer kritiska än våra föräldrar. Kommer de inte med något nytt så befarar jag det värsta.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: