Har tänkt en hel del på Åsa

Då menar jag Juholts fästmö förstås. Hade hon talat om att hon snott 45000:- från sin arbetsgivare, eller gjorde hon det först nu då han blev vald? Om hon talat om det, så kommer nästa fundering. Hur i helskotta kunde Håkan tro att journalisterna skulle hålla sina fingrar från detta? Var och en kan begripa att detta är för saftigt för dem. Mona snillade 50000:- och detta ligger i klass med det, vilket hon fick lida för hela sin mandatperiod. Jag ser hur Håkan får detta i ansiktet så fort han öppnar munnen.

Sen undrar jag om det inte skulle kunna innebära problem om han blir statsminister 2014. En del länder har stränga bestämmelser om vilka som får inresetillstånd. De släpper inte in straffade i sitt land. Kommer dessa länder göra undantag för en fästmö till en statsminister och hur kommer Håkan att känna sig? Han kan omöjligt känna någon stolthet att visa upp henne för andra statschefer. Känner att detta blir en black om foten för honom vare sig sossarna vinner valet eller inte. Jag tror att fler har fläckar i sitt förflutna, men att stjäla är lite väl grovt. Parkeringsböter eller obetald tv-licens, är ju småpotatis i detta sammanhanget.

Ler Mona i sin ensamhet just nu? Jag hade gjort det om jag varit i henns kläder.

Lämna ett svar