Lena Mellin ute och cyklar

En av aftonbladets kolumnister svammlar till det i sin artikel. Överskriften är alliansfrihet säger riksdagen – men i verkligheten inte alls. Visst detta är NATO som tagit över ledarskapet för operationerna i Libyen, men det är FN:s säkerhetsråd som sanktionerat den. FN har frdsbevarande trupper som aldrig ingriper i krig utan sätts in då man vill bevara fred. Nu råder det faktiskt krig i Libyen och då har ett antal länder som är medlemmar i NATO, samt några andra gått samman för att freda den civila befolkningen mot massaker från Khadaffis arme. Något som Lena verkar ha missat.http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article12804533.ab

Jag läste också  en artikel där Juholt påstår att de soldater som strider i Libyen är drogade barnsoldater. De reportage jag sett på CNN, SVT och andra kanaler har då inte visat på några barn utan vuxna människor som absolut inte verkat drogade. Så varifrån han får sitt påstående skulle då jag vilja veta. Har han varit därnere måntro? Det är väl om något rasdiskriminering att påstå en sådan sak.

 

 

Lämna ett svar