Detta parti törs då inte jag rösta på

Jag ryser när jag läser denna artikel. Trodde i min enfald att socialdemikraterna var ett parti för arbetaren, men detta är ju mer moderaterna än dom själva. Man ska få Sverige på fötter genom några olika punkter.

Skatterna ska inte höjas för näringslivet.

Arbetslöshetsersättningen ska sänkas och det ska inte ges någon möjlighet att jobba deltid. Va?  Blir vi vanliga utan arbete så ska vi inte alls klara oss nehej då. Sälj det du kan sälja om du ska överleva och sen ut och tigga. Faen, nu vill jag vara Mona.

Långtidsarbetslösa ska utbildas. Jamen om man är en fd VD då? Om man har högskoleutbildning eller universitetutbildning, vilken utbildning ska man få mer då? Om man gått 25 år på utbilding är man tvungen att plugga mer då? Detta suger minst sagt.

Nej, aldrig att de får min röst.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12809735.ab

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: