fbpx
Detta parti törs då inte jag rösta på

Detta parti törs då inte jag rösta på

Jag ryser när jag läser denna artikel. Trodde i min enfald att socialdemikraterna var ett parti för arbetaren, men detta är ju mer moderaterna än dom själva. Man ska få Sverige på fötter genom några olika punkter.

Skatterna ska inte höjas för näringslivet.

Arbetslöshetsersättningen ska sänkas och det ska inte ges någon möjlighet att jobba deltid. Va?  Blir vi vanliga utan arbete så ska vi inte alls klara oss nehej då. Sälj det du kan sälja om du ska överleva och sen ut och tigga. Faen, nu vill jag vara Mona.

Långtidsarbetslösa ska utbildas. Jamen om man är en fd VD då? Om man har högskoleutbildning eller universitetutbildning, vilken utbildning ska man få mer då? Om man gått 25 år på utbilding är man tvungen att plugga mer då? Detta suger minst sagt.

Nej, aldrig att de får min röst.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12809735.ab

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: