Terry Jones är en galen fanatiker

Han visar precis samma fanatism som de som bränner flaggor och dödar efter det han gjort. Jag tycker i och för sig att det är löjligt att börja döda folk för att någon löjlig karl i USA bränner koranen. Varför ge en sådan uppmärksamhet. Obama fördömer hans agerande, och tidningar skriver om det. Strunta i karln och sätt in honom på ett hem istället. Till de som utförde mördandet i Afghanistan kan jag bara säga att detsamma borde man göra med er.

Jag fördömer fanatiker i alla dess former. Var och en får ha sin tro och så länge det inte skadar andra, får man tro på vad man vill. Men tyvärr har religionen varit orsak till mycket dödande under många år. Genom historien kan vi läsa hur olika trosriktningar dödat för att omvända andra. Precis som Hitler utförde massmord på judar under andra världskriget. Man letar efter syndabockar genom religionen, eftersom man inte kan hitta dem på annat sätt. Eller kommer man att börja mörda folk för att de har stora öron?

Jag gillar olika. Så länge det inte sker under tvång eller masspsykos så anser jag inte att någon eller något ska stoppas.

Lämna ett svar