Borg vs Waidelich

Så har socialdemokraternas skuggminister och alliansens finansminister mötts i en kort debatt i svt. I mitt tycke är Waidelich rätt tam än så länge i allafall. Borg är slipad och ger rappa svar vilket är mycke debatter. Att motståndaren inte har samma erfarenhet märks och att deras skattepolitik inte har lagts ännu, kan göra att han har svårt att ge klara svar. Men tiden får utvisa om han kan ge Borg en match i kommade debatter. Här nedan är betyget på bägge från debatten.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/12839271/156/normal/3945cd5cc6042/tyckcollagew.jpg

Borg tror inte att socialdemokraterna kan komma med något nytt, när det gäller skattepolitiken och jag har också svårt att se det. Alliansen har ett bredare spektrum än de haft hittills. Att reglerna för försäkringskassan ska ses över, enligt Borg ser jag som mycket positivt.

Lämna ett svar