Var tvungen att läsa artikeln två gånger

Är jag dum eller tänkte jag när jag läste nedanstående artikel. Tre åttaåriga pojkar förgriper sig sexuellt på en sexårig pojke!!!! Men hallå tänker ens så små barn på sex? För barn är det ju fråga om här. Var får dessa barn sådana idèer från? Hur vet dom vad dom gör? Tusen frågor snurrar i huvudet när jag läser detta. Är de översexuella och har inte föräldrarna märkt något på sina barn?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12845534.ab

Ska barn i småskolan tvingas bli vuxna? Jag frågar mig om de fått dessa tankar från tv eller är det hemifrån? Hoppas de i allafall får psykoligisk hjälp och även den stackare som blivit utsatt för detta. Den lille stackaren har kanske inte ens fattat vad som hände honom. Usch, man blir så ledsen.

 

Lämna ett svar