Twitter i riksdagshuset igår

Det twittrades en hel del bland riksdagsledamöterna i går. Allainsen måste ha älskat detta att Ylva Johansson tog med sig S-O Sällström från SD till enskilda samtal. Arbetsutskottet körde fast i diskussioneran och oppositionspartierna drog sig undan till Ylvas rum för att överlägga. Då slängde hon ur sig:”kom med här.” Till Sällström som blev förvånad och troligtvis jätteglad. Visserligen åkte han ut rätt snart, men han var där och hade blivit inbjuden. Säkert tar SD detta som ett medgivande att de är ett riktigt parti.

Det sorgliga här är att Ylva samlade ihop till presskonferens för att meddela, att det hade hon aldrig sagt. Jamen Ylva, det borde du förstå att när andra hört dig säga dessa ord, som du förnekar, så framstår du som falsk. Varför ljuga? Hon kunde bara ha sagt att hon sagt orden av misstag istället. Nu får SD en massa publicitet och framstår som ett riktigt parti att räkna med.

Men tyvärr är det så att Ylva har ljugit tidigare, så nu gör hon det igen. Vill hon sänka Juholt direkt eller vad tänker hon på?

Lämna ett svar