Semestern 2008 fortsätter

På morgonen när vi vakande sken solen och det var så skönt. Tyvärr var det inte så bra att rasta hundarna dåd et gick en väg precis utanför campingen. Men vi gick utmed den och när vi kom tillbaka till husbilen, bestämde vi oss för att byta plats då det var så skuggigt och vått där vi stod. Efter att ha pratat med dem i receptionen bytte vi till en torrare plats.

Dagen tillbringade vi utanför husbilen i solstolar och hundarna njöt i gräset. Jag satt som vanligt och tittade på kartor, för att se ut nästa stopp. Vi kom överens om att åka utmed kusten och söderut en bit. Det kändes roligt att ha det lite oplanerat och ta det som det kom.

Campingen var mycket välskött, men ack så tråkig. Det enda roliga var att man kunde köpa vin uppe vid slottet och att de hade en lanthandel så vi kunde köpa färska grönsaker. Men efter allt regn så struntade vi i att vi satt och glodde in i en häck ännu en gång. Då vi hade ström så passade jag på att dammsuga i husbilen och vädra både lakan och handdukar. Vi passade på att grilla och satt ute länge efter middagen. Men när det mörknade drog vi oss in och slog på tv:n. Man känner sig rätt dum när man inte förstår speciellt mycket av det de säger på tv. Hade de pratat lite saktare så hade jag kunnat hänga med rätt bra, men nu pratar de som kulsprutor så vi satt och glodde som fånar.

De människor vi mötte på campingen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Ingen tittade snett på att vi hade tre stora hundar, vilket ofta händer i Sverige då vi varit på campingar. Vi kände oss verkligen välkomna i Frankrike. Vi såg en annan svensk husvagn på campingen men tyvärr inga människor utanför den.

Hur fint det än var på campingen och att det var så bekvämt med att ha el, så åkte vi vidare mot kusten morgonen därpå.

Fortsättning följer….

Lämna ett svar