En sexårig pojke nästan hängd

I värmland på en camping lekte en sexårig pojke vid ett träd. Där brukar barnen ofta leka, men just då var han ensam. Ett rep hänger i en gren från trädet, som de ofta svingar sig i.

Någon eller några kommer bakifrån och misshandlar först pojken, för att sedan hänga upp honom i en snara från trädet. Han lyckas klara sig genom att stå på tårna i nästan 10 minuter. Halvt kvävd hittar en förbipasserande honom, så han kunde räddas i sista minuten.

Polisen vet inte om det är ett pojkdåd eller någon som vill döda. Men klart är att den eller dessa som gjorde detta mot pojken, var äldre och starkare än honom. Om det var ett pojkdåd så undrar jag hur dessa pojkar är uppfostrade som lämnar pojken hängades. Hur rymligt kan pojkars samvete vara? Kan någon vara så elak ?

Om det var meningen att döda pojken, så gör man på detta sättet. Då hoppas man att han ska hittas död. Jag mår illa när jag hör eller läser om sådana dåd. Var det pojkar som gjorde detta, så hoppas jag verkligen att man hittar dom så att de kan få vård. För det är inte normalt att göra på detta viset.

Vi har ju kunnat läsa om småpojkar som dödat barn som är yngre. I England var ett uppmärksammat fall där två pojkar tog med sig en pojke från ett affärscentrum och sedan dödade honom. Dessa pojkar sattes i fängelse och har fått vård.

Mina tankar går till den lille pojkens föräldrar. De som åkt till campingen för att fira påsk och ha en trevlig helg, vilken slutade på detta sätt. Stämningen på campingen är nog inte den bästa just nu.

2 svar på ”En sexårig pojke nästan hängd

Lämna ett svar