Jemens president avgår

Efter flera veckors demonstrationer, har presidenten äntligen valt att avgå. Arabförbundet har lyckats övertala honom att det är det enda rätta.

Så skönt att fler liv inte behöver spillas för att ett land ska få demokrati. Något vi kan glädja oss åt denna påskhelg.

Man kan endast hoppas att arabförbundet ska kunna få fler diktatorer att ta efter. Fast något större hopp har jag inte för Libyen, om en fredlig utgång. Gadaffi är inte som de andra, men om han inte får stöd från andra länder så kan även under ske.

2 svar på ”Jemens president avgår

  1. I really love your site.. Pleasant colors & theme. Did you develop this amazing site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website and want to find out where you got this from or just what the theme is called. Thanks!|

Lämna ett svar