Juholt ropar desperat efter Reinfeldt

Att statsministern inte vill ställa upp i debatt med lille Fridolf förstår han inte. Men i nästa andetag säger han, att ett högt valdeltagande oftast gynnar socialdemokraterna. Det är därför han är i Västra Götaland inför omvalet.

Moderaterna är inte intresserade av att få upp valdeltagandet, eftersom det inte gynnar dem speciellt mycket.

Kan inte Juholt begripa varför moderaterna inte är intresserade? Varför ge draghjälp till sossarna? Kan ju vem som helst begripa.

Att desperat ropa ut i artikel efter artikel, att han vill ha debatt är ju löjligt. Detta är taktik från Reinfeldt. De vill få sossarna att bli desperata. Så ju mer de ropar, ju mer skrattar moderaterna.

Visst Borg har debatterat med Waidelich, ett antal gånger. Men det har också varit taktik. Alliansen har ett mycket starkt medhåll i sin ekonomipolitik och det kan man föra ut, när sossarna inte har någon sådan. Borg har vunnit varje debatt hitills.

Lämna ett svar