Glädjande nyhet för alla kaffeälskare

En forskningsrapport som publicerats i dag, visar att kaffe skyddar mot bröstcancer. Det halverar risken att drabbas av cancer. Minst fem koppar om dagen ska man dricka.Forskarna blev väldigt förvånade, men inte jag. Jag som är kaffeälskare välkomnar ett sådant besked. I många år har man blivit itutad att te är nyttigare och att man inte ska dricka kaffe. Eftersom jag inte är så förtjust i te, har jag ibland försökt ändra till denna dryck, men misslyckats. Det ger inte samma kick som kaffe gör.

Det forskarna menar är vanligt kaffe utan socker och inte detta kaffelatte blask som blivit så populärt. Troligtvis ska man inte spä ut kaffet med olika tillsatser. Så jag tänker fortsätta med min skånerost, som jag älskar. Ett måste för att få mig att vakna om morgnarna och något som förgyller kvällarna. Man ska nog sprida ut kaffedrickandet under dagen och inte dricka allt på eftermiddagen eller kvällen. Eftersom det är uppiggande så kan sömnen bli lidande annars.

Detta tycker jag var en mycket trevlig nyhet att få på morgonkvisten, så nu ska jag dricka min andra kopp kaffe för dagen. Här gäller det att dricka kaffe så man håller sig frisk.

2 svar på ”Glädjande nyhet för alla kaffeälskare

  1. Hey there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you|

Lämna ett svar