Tomas Bodström släpper sina memoarer

På måndag släpper Tomas Bodström sin bok: “Inifrån: makten, myglet, politiken”. Som de flesta vet är han bosatt i USA för tillfället och har under den tiden skrivit sina memoarer. Många ville ju se honom som efterträdare till Mona Sahlin, men han säger själv att han har lämnat politiken och tänker inte komma tillbaka. Detta gör att han kunde skriva precis som han ville och själv säger han att han inte tagit hänsyn till någon i boken.

Han skriver om Juholts väg till makten och om Mona Sahlins avgång. Tomas var en av de sista som stannade vid hennes sida och var lojal. Månde Juholt darra lite inför släppet? Nu avslöjas allt om maktspelet och socialdemokratiska politiken, vilket kan förklara en hel del om hur alla vände sig mot Mona och hur Juholt kom fram som kandidat. För han var inte den som det pratades om i första hand när det gällde val av ny partiledare. Juholt säger att han inte är orolig utan tror att Bodström skrivit en bra bok och hoppas att han ska sälja många böcker.

Den som är nyfiken kan gå in på twitter och läsa lite teaser på “bakom kulissen”, där Bildt med fler får sig en känga. Något som Nordstedts förlag släpper för att öka intresset för boken. Meningen är att ingen ska kunna få tag i den innan släppet och på måndag ska den delas ut till journalister i samma stund som den släpps till försäljning.

Det ska bli spännande att läsa den och se om det finns avslöjanden om både ditt och datt. Bodström har ju haft inblick i det mesta och inför skrivandet har han också haft kontakt med personer i riksdagen. En del har kanske sett möjligheter att avslöja saker om människor de annars aldrig kommit åt. Vi får vänta till måndag då boken finns i butikerna.

2 svar på ”Tomas Bodström släpper sina memoarer

  1. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.|

Lämna ett svar