Ska kungen avgå på grund av porrbilderna?

Flera tidningar har gjort undersökningar om kungens trovärdighet efter boken som avslöjar hans kvinnoaffärer och nu fotografier som ska visa honom i sällskap med nakna kvinnor. Detta är ingen anledning för att avgå utan det bör komma mer intelligenta anledningar i så fall. Tidningarna frossar i detta och piskar upp ett drev mot kungen. Han kanske inte är den mest intelligenta mannen på jorden, men sitt jobb sköter han bra. Det kan nog det svenska näringslivet intyga.

Det ska också sägas att ingen har frågat Victoria om vad hon vill. Hon kanske vill idka familjeliv ett tag efter sitt giftermål och vänta med att axla sin fars arbete fullt ut. Att i viss mån få ha ett privatliv är väl henne förunnat. Barn ska det väl också komma så småningom och vem vill inte ta hand om sina barn när de är små.  Tids nog måste hon ta över kungens plikter eftersom han blir äldre  och inte orkar lika mycket. Så låt henne vara ifred ett tag till.

Jag har sagt det i tidigare inlägg och säger det igen. Innan det fastslagits att bilderna är äkta, vilket jag faktiskt tvivlar på att de är, så anser jag att tidningarnas spekulationer är skandaljournalistik. Inget seriöst ur någon som helst synvinkel.Där kvällspressen är värst.

Lämna ett svar