Jag börjar faktiskt undra en sak

Det om Juholt har adhd eller någon annan skada som gör att han inte förstår vad folk säger. Alla intervjuer och artiklar man läser och frågan om Libyen kommer upp, säger han att man ska ta hem jas-planen och skicka marina enheter. När så reportrarna undrar om man inte ska  lyssna på nato vad de säger att de behöver och att de inte begärt marina enheter, så vidhåller Juholt att det han säger är riktigt.

Tror han verkligen att han vet bättre än de som befinner sig där nere? Jag får en stark känsla av att det är något fel på karln. Nu säger han också att han håller på att skriva en deckarroman. Räcker det inte med att vara partiledare? Fick han något slags komplex att Tomas Bodström skrvit en ny bok och även tidigare gjort det?

När det gäller Libyen får jag stor lust att slå något hårt i huvudet på Juholt, lyssna för sjutton på vad experterna säger. De vill ha kvar våra plan för fortsatt spaning. Det skulle ta minst en månad innan några marina enheter kan vara på plats  där nere. Sedan tar det säkert flera veckor av förberedelse innan de är klara att åka iväg. Detta kan jag som lekman förstå utan att behöva fundera särskilt länge. Det känns närmast livsfarligt att välja någon Flesknestyp till statsminister. Man blir ju livrädd för vad han kan hitta på.

Vad någon annan än säger så vet Juholt bäst. Ponera att något land behöver hjälp och frågar efter det, t.ex Vitryssland, då ska Juholt skicka marina enheter till ett land som inte gränsar till något vatten.

Lämna ett svar