Är Khaddafi odjur eller galning?

Jag tror att efter dagens nyhet att dena mannen måste stoppas ögonblickligen, innan han förstör ett helt folk. Att på nyheterna höra att han beordrat massvåldtäkter, får mig att bli heligt förbannad. Han har till och med låtit köpa in viagra till sina soldater, så att de skulle klara av detta.

Vad gör det dessa män till och vilken syn på sex får de efter att ha blivit beordrade till detta? Varför ska kvinnor få lida för något som är skapat av en galning och som män startat? Hur många av kvinnorna i Libyen har aktivt deltagit i strider och dödat? Jag tror inte det är särskilt många. Vad ska dessa kvinnor känna efter att ha skändats på detta sätt? Hur hatisk till männen blir man efteråt?

Att kvinnor våldtas i krig, är något som alltid har förekommit och lett till åtskilliga rättegångar efter krigens slut. Men när man får höra att en ledare beordrar sådant, får man god lust att själv åka ner och sticka något vasst i honom. Jag trodde inte att någon kunde se ned på ett kön på detta sätt. De som föder dessa pojkar och älskar dem av allt sitt hjärta.  För mig är denna nyhet ofattbar och just nu kokar jag inuti. Jag vill inte känna hat till någon eller något, men det är svårt att låta bli just nu.

Jag hoppas att de tar Khaddafi tillfånga och förnedrar honom inför det folk han förstör. Alla pojkars och flickors liv som aldrig kommer att bli detsamma som tidigare.

Lämna ett svar