Mest sökta på google Carin Jämtin muslimsk

I en av ledarkrönikerna på aftonbladet tar man upp Carin Jämtins blunder, att vi borde införa muslimsk julafton eid. Alltså införa det som en röd dag i almanackan. Jag skrev om detta i bloggen tidigare och det verkar som att fler reagerat på det. Att det lever kvar i folks minne och är ett klavertramp värre än de Juholt gjort. Som hans piratkopierade bossbälte, hans drickande i Turkiet och skitsnack om riksdagsledamöter.

Att sverigedemokraterna kommer att komma ihåg det, är väl ingen underdrift. De fick ju detta serverat som en fin oxfilé och naturligtvis äter man den. Jag tror inte någon förstod vad hon fick allt från och varför hon kläckte ur sig något så urbota dumt. Men ska man införa något annat lands helger så ska man väl vara demokratisk och införa allas röda dagar i vår almanacka. Tänk, så få dagar vi skulle behöva arbeta då.

Men det är som jag sagt tidigare att de som ingår i partitoppen i socialdemokraterna inte pratar så mycket med varandra. De tycker till och så blir det så fel. Allt för att göra sig populära för den stora massan. De har inte förstått att sammanhållning är a och o för att lyckas i politiken. Sedan lever de kvar i tron att de är det största partiet i Sverige, när de halkat efter i varje val hittills. Att en opinionsmätning visar att de gått framåt, säger inte att de kommer att bli störst i nästa val.

Jag har deltagit i flera av dessa mätningar och du får det resultat du vill ha med riktade frågor. För de är riktade så att de ska gynna ett visst parti. Man väljer också ut de landsdelar som verkar ha mest väljare åt ett håll. Så jag tror att det är alldeles för tidigt att ropa hej för något parti. Men lägger en slant på att sverigedemokraterna kommer att gå framåt på bl a socialdemokraternas bekostnad.

Missnöjet med invandrarpolitiken är större än någonsin och det beror på att ingenting har hänt med den. Vi tar mot invandrare, men har inte förbättrat medlen för att se till så att de integreras i vårt samhälle. En bra idé skulle vara att låta de invandrare som bott här en längre tid, vara med och utforma invandrarpolitiken i större grad. Inte de som sitter i riksdagen utan de som finns ute i samhället och kanske arbetar kommunalt i politiken. De vet vilka problemen är och har säkert många bra förslag. Så kanske vi slipper grodor från sådana som Carin Jämtin.

Man undrar hur långvarig som partisekreterare hon kommer att bli.

Lämna ett svar