Socialdemokraterna lika goda kålsupare

Igår skrev jag om Juholts räknesnurra i bloggen och hur Carin Jämtin förfasade sig över den hemsidan. Hon ansåg att det var smutsigt och tarvligt att göra en sådan sida. Jag skrev att de kunde ju göra likadant. Då visste jag inte att det har de redan gjort. Det var socialdemokraterna som började med detta. Förra året lanserade socialdemokraternas förre partisekreterare Ibrahim Baylans en hemsida som hette pensionärsskatten.se, som hade en liknande räknesnurra. Den har de tagit bort nu och låtsas om att den aldrig funnits.

Alltså kan man konstatera att det var socialdemokraterna som införde detta tarvliga i svensk politik. Då tycker jag att det är patetiskt att Jämtin nu går ut i aftonbladet och gnäller. Lite som att kasta sten i glashus. Ännu en groda som hoppar ur den damens mun. Visst, de har tagit bort sidan nu men den har funnits uppe och det är ett faktum.

Lämna ett svar