Nu är vi äntligen framme

Klockan är 19.00 och vi står på ställplatsen i Aachen och det är +18 och hör och häpna det regnar inte. Ungefär en halvtimme innan vi kom hit så slutade det att regna. Så skönt, med uppehåll. Vi har hittat en fin plats med vatten precis nära husbilen och ska strax koppla in elen. Jag tänker ta en svängom med lilla snabeldraken för att få det lite rent. Idag har vi kört 53 mil och det känns faktiskt. Nu är vi ca 10 mil från gränsen till Belgien och i morgon tänker vi åka till Calais. Vid hamnen finns en ställplats där vi tänker stå första natten i Frankrike.

Resan har gått bra och inga incidenter har skett. Köer har vi haft utanför Hamburg och Köln men det gick också bra. Jag har tittat lite på nyheterna och såg att det varit minnesgudstjänster för de dödade i Norge. Jag har nog inte greppat hela händelsen ännu, men vem har det?

Ikväll ska vi titta på nyhetskanalen för att bli uppdaterade på vad som hänt. Ringde husvakten och hörde att det regnade hemma. Det känns ju bra eftersom vi haft regn också. hade hon sagt att det var sol så hade det inte kännts så bra. Men hon behöver ju inte vattna i allfall.

Lämna ett svar