Denna bild skulle man trycka upp i nyllet på vissa

Jag menar de som startar upplopp för att stjäla prylar ur affärer eller kastar bensinbomber på polisbilar. Om de tycker att de har det för djävligt så vad ska dessa hundratals barn tycka som håller på att dö av undernäring. Vem kan vara oberörd av denna bild? Inte jag i allafall.

På ett sjukhus gick personalen hem då de ansåg sig få för låga löner, kvar låg barn i stort behov av hjälp. Idag är personalen tillbaka men jag kan inte fatta att man kan vara så hjärtlös när läget är som det är. Var är empatin när man tänker på sin lön just nu?

Dessa tonåringar som startar upplopp för att skaffa sig en platt tv borde tvingas titta på bilder som dessa i deras tvapparater. Tycker de ska skämmas ordentligt för sin egoism och sälja tv:n och skänka pengarna till dessa barn.

1 svar på ”Denna bild skulle man trycka upp i nyllet på vissa

Lämna ett svar