Lite semesterbilder från 2011 Normandie

Jag har lagt upp lite bilder från i år som jag lovade tidigare. Tyvärr är det ju så att man alltid känner att man skulle tagit fler bilder. Men det är inte alltid man kan stanna eller ta upp kameran och plåta.

 

Här är vid vårt andra stopp i Aachen innan vi lämnade Tyskland. Som synes så var inte vädret det bästa, men det var uppehåll. Vi hade färdats genom regn hela vägen ned hit.

När vi kom in i staden körde vi på gps:n Lennart och naturligtvis var det “umleitung” så han fick spel när vi ignorerade hans anvisningar. Men efter att ha kört efter skyltarna för omläggningen kom vi tillslut fram. Denna dag körde vi 50 mil så vi var ganska trötta vid framkomsten. Det var inte tal om att ta fram grillen eller göra någon omständig middag. Vi körde en snabb ugnsrätt i vår omniaugn som man ställer på gasplattan. Det går fort och blir väldigt gott. En snabb städning, rastning av hundarna och sedan en titt på tysk tv, sedan lade vi oss att sova. För dagen därpå skulle vi ta oss genom Belgien och in i Frankrike.

Mer bilder kommer i morgon…..

Lämna ett svar