Semesterbilder 2011 Normandie

Efter att ha sovit en natt i Escalles bestämde vi oss för att fortsätta söderut, eftersom vi ville ner till invasionskusten. Denna dag åkte vi inte hellr särskilt långt utan bestämde oss för att stanna i Cayeux-sur-mer som verkade vara en bra ställplats. Solen värmde gott och det kändes inte så roligt att sitta i bilen hela dagen. Ställplatsen var lite av en besvikelse men vi stannade ändå.

Först ställde vi oss vid den lilla grässträng som fanns mot gatan och satte oss ute med hundarna. En annan husbil som också hade hundar gjorde detsamma. När mannen gick för att betala avgiften vid campingen tvärs över gatan upptäckte han att man kunde köpa kod till internet så nu kunde jag göra några inlägg mm.

Framåt kvällen bytte vi plats och ställde oss vid de andra husbilarna med utsikt mot sanddynorna. Det fanns en badstrand längre bort men hundar fick inte bada så vi struntade i att gå dit. Eftersom platsen inte var så rolig bestämde vi oss för att köra tidigt nästa morgon, så efter middagen och lite fransk tv gick vi till sängs.

Man kan ju inte ha tur med alla ställplatser och när man endast läser om dem så får man chansa lite. Vi stod tryggt och inte ensamma vilket var skönt.

 

Lämna ett svar