Centerns valberedning har sagt sitt

Valberdeningens val blev Annie Lööf vilket inte var någon större överraskning. De tre kandidaterna har åkt runt till olika distrikt och presenterat sig och Annie har lyckats bäst verkar det som. Valet sker i slutet av september då centerstämman äger rum. Hela processen har varit öppen till skillnad från sossarnas hysch hysch. Men det beror enligt många på att det pågick ett maktspel och fula grepp togs av vissa. Juholt kuppade sig till partiledarjobbet enligt många i partiet.

Jag ska precis börja läsa Thomas Bodströms bok och det ska bli mycket intressant att ta del av det han har att säga om detta. Även om man får ta allt med en nypa salt så finns det med all säkerhet ett uns sanning i hans historia. Det kan ju vara därför Bodström inte ställde upp som kandidat. Vet man att någon kör med ful taktik och inte vill ha med det att göra så avstår man hellre. Så hade jag gjort. Tror faktiskt att om Bodström valts till partiledare så hade det inte varit snack om saken om att sossarna skulle ta makten. De hade varit det största partiet i Sverige idag.

Hoppas centern gör rätt i att välja Lööf nu. Hon är i allafall ung och har ork att kämpa för partiet. Men hon är inte vald ännu så vi får vänta tills stämman varit.

Lämna ett svar