Är det verkligen bra tv

Det frågar jag mig när jag läser om deltagare i nya Robinson programmet som tvingas gå nakna inför svenska folket, blir höga av rot då de är så hungriga att de glömmer att det är en giftig växt och en deltagare som drabbas av stroke. Är det sådant vi vill se i tv och vad ska vi säga till alla barn som tittar på programmet? Att tävlingsledningen ändrar reglerna inför varje säsong för att få fler tittare och deltagarna är utmärglade och håglösa är väl ingen underhållning. Borde det inte vara tävlingarna som ska vara i fokus och då måste alla ha ork att genomföra dem också.

Varför svälta människor på bästa sändningstid istället för att låta dem äta sig mätta och sedan utforma tävlingarna så att de blir spännande. Jag tittar inte detta år då jag anser att programmet spårat ur och inte är ett dugg underhållande längre. Det som var roligt tidigare var alla intriger och tävlingar som bara blir trams då hungern blir det väsentliga och ingen orkar tänka klart. Inte ska det vara en mysig semester på en häftig ö, men denna omgång är vidrig.

Petra som drabbades av stroke skriver en blogg om händelsen och här kan ni läsa om hennes upplevelse: http://petraljungberg.wordpress.com/2011/08/31/kapitell-1-stroke/

Lämna ett svar