Håll avstånd till polska lastbilar

I polska tv kanalen TV24N avslöjas att chaufförerna får lära sig att om olyckan är framme ska de hellre köra över personbilen istället för att köra i diket. Det gäller att rädda lasten. Tidningen Verdens Gang har denna avslöjande artikel i sin tidning. Chaufförerna får också lära sig hur man förfalskar dokument, kör och vilotider samt hur man pratar med poliser. Hur man gör för att vara säker då man plockar upp prostituerade efter vägen. Kursledaren har tydligen fått sparken efter tv-kanalens avslöjande.

Men faran är att det åker omkring polska lastbilar som hellre kör över personbilar istället för att köra i diket. Med andra ord är de rent livsfarliga och det bästa vi vanliga bilister kan göra är att hålla ett långt avstånd till dem. De vet att personbilar är så låga att de går under benen på chaufförerna så risken att de skadas är minimal. Vår död deras bröd. Låter makabert tycker jag.

 

Lämna ett svar