Som att vända kappan efter vinden

Det kan man kalla Blairs dubbelspel. Hans tjänstemän har hjälpt Khadaffi att skriva tal och även lämnat ut libyska flyktingar. Allt avslöjas i dokument som nu hittats i Khadaffis palats. Även USA har hjälpt till med liknande saker. Vilket dubbelspel dessa nationer sysslat med. Visst nu sitter det helt andra människor vid makten i dessa länder och man frågar sig hur de känner sig idag. Jag tycker tidningarna ska leta rätt på Blair och fråga honom vad han egentligen har sysslat med under sin premiärministertid.

USA och England som nu är två av länderna som aktivt deltar i inbördeskriget i Libyen har en del som säkert rebellerna vill ha svar på. Hur kunde de stödja en diktator som systematiskt mördade sitt eget folk och som står bakom många terrordåd. En som beordrade Lockerbiekatastrofen och dödade oskyldiga människor. Vad mer har dessa länder sponsrat med till denna mördare? De borde komma med ordentliga förklaringar för sina handlingar och det rätt snabbt. Förtroendet för deras agerande och vilket syfte de har med att stödja rebellerna idag underar säkert många över.

Lämna ett svar