Semester 2011 Normandie

När vi vaknade dagen efter i Honfleur sken solen och det var ca +25 i skuggan. Då hade vi ingen lust att åka någonstans utan bara ha en skön dag att slappa på.  Det var lite dåligt med gräs för hundarna så vi bredde ut de två underlagen vi har med oss om det bara är grus.

Hundarna var absolut med på att vi skulle slappa och började redan efter frukost med det. Fast de var förstås glada över att vara ute sedan.

De tittade nyfiket ut och spanade efter skuggan då solen värmde rätt bra. Så vi fyllde skålen med vatten och lade ut underlagen.

Markisen vevades ut och där satt vi allihop. Men mitt på dagen blev en bättre plats ledig så vi bytte hastigt som lustigt. Trodde vi kunde få el men det sket sig för någon var supersnabb och tog den lediga kontakten. Fransmannen som lämnat platsen kom tillbaka efter en stund och svor då vi tagit platsen, men han hade inte markerat att han skulle komma igen så då får man skylla sig själv. Nu får jag väl skäll som publicerar mannen på bild men det får jag ta. Låtsas som att han inte är där så är ni snälla.

På kvällen var vi ännu mer slappa och köpte pizza till middag. Den var förbaskat god och dyr. Men vi hade ju en riktig slappardag. Skönt att ta det lugnt emellanåt. Vi har alltid med oss en binge böcker men av någon anledning blir det inte mycket läst. Någon tidning läser vi och sedan sitter man och glor på allt folk.

 

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: