En mycket märklig artikel

Det tycker i allafall jag att Urban Ahlins (s) artikel är i adgens aftonblad. Han kräver att Sverige ska vara mer aktiva i aktioner ute i världen under FN:s flagg. Om jag inte missminner mig så var det ett förbaskat hallå från socialdemokraterna när Sverige skulle skicka flygplan för spaningsuppdrag till Libyen. Det var på grund av dem som det dröjde innan vi fick ned planen dit. Först skulle vi inet alls delta och sedan skulle vi skicka marktrupper som inte ens efterfrågades.

Jag börjar tro att socialdemokraterna lider av minnesluckor och inte riktigt vet vad den andra säger i vissa sammanhang. Han ondgör sig också över att Carl Bildt bloggar och twittrar vilket jag inte begriper ett dugg varför. Detta är ett mycket bra sätt att föra ut sin ståndpunkt och berätta vad man gör om dagarna. Men sossarna är ju väldigt mycket för hysch hysch, vilket man märkte vid valet av partiledare.

Ahlin kräver också att Sverige ska erkänna Palestina som stat och det vet ju alla hur nära vänskap de alltid haft med hamas. Minns ni hur Olof Palme kramades med Arafat och hur kompisar de var? Men om man inte är så insatt i problematiken då kan man slänga ur sig detta som Ahlin gör. Vad är det för tomtar som sitter i socialdemokraternas partiledning egentligen? Skulle inte förvåna mig om Juholt kommer med ett helt annat uttalande om någon dag och så står vi där och virrar på huvudet igen.

Jag tycker att sossarna med Urban Ahlin i spetsen ska börja blogga och twittra så vi får reda lite mer om vad de gör om dagarna och deras åsikter. Vad jag hittills läst i Bodströms bok verkar dagarna mest bestå av intriger och påhopp. Man får verkligen en underlig bild av partiet.

Lämna ett svar