Semester 2011 Normandie

Vi fick ställa klockan så att vi var därifrån klockan 08.00 ifall någon vakt skulle komma. Men det visade sig att vi var nästan de enda som flyttade oss den tiden. Frukost åt vi nere vid museet som låg en bit bort.

En skylt talade om var vi var någonstans och där gjorde vi oss klara för avfärd och rastade hundarna.

Syns kanske inte så bra men det står Centre Juno Beach på skylten. Några andra husbilar kom också dit och ställde sig en stund. Jag fick syn på en skylt som jag bara måste ta en bild på. Har aldrig sett någonting liknande förut.

Vissa hundraser är förbjudna att vistas på området vid stranden. Pitbull,Rottweiler,American Staffordshire Terrier,Staffordshire Bull Terrier,Boer Bull och Tosa Inu. Jag tycker skylten är märklig. Betydligt roligare var det att kika på det som fanns längre bort.

På dessa kuber fanns namnen på de engelsmän som stupade under invasionen. Efter en titt i museumet åkte vi till en ställplats som vi blivit tipsade om.

 

 

Lämna ett svar