Börjar någon bli frustrerad?

Efter att ha läst aftonbladets ledare idag börjar jag tro att någon börjar bli väldigt frustrerad. Jag tror att många människor oavsett partitillhörighet anser att Borg är en mycket bra finansminister och har lyckats föra Sverige ur kriser på ett bra sätt. Han är en mycket kompetent ekonom som är precis som de ska vara försiktiga med skattebetalarnas pengar. Att kritisera honom för att inte spendera dem då det ekonomiska läget i Europa är väldigt labilt är rätt löjligt enligt min åsikt. Vad man än tycker om moderaterna så är han ett geni.

Tyvärr har inte socialdemokraterna någon som kan mäta sig med Borgs intelligens och det verkar störa dem. Ofta kräver journalister att politiker ska avgå när de gör en blunder och här tycker jag att det är läge att kräva att aftonbladets redaktör ska avgå. Han börjar bli lite väl rabiat i sina ledare. Det är dags att han börjar kritiseras för de ointelligenta ledare han producerar.

Att människor har olika åsikter tycker jag är bra för då får vi ett bra samhälle. I annat fall skulle det vara likt ett kommunistiskt och det vet vi ju alla hur det blir. Vi ska ha en debatt som gör att politiken lever och regimskifte då och då för att få landet att gå framåt. Men att hugga på något som faktiskt är bra anser jag vara ett hugg i luften.

 

Lämna ett svar