Retar ni er på löpsedlar?

Annonser

Åsa Linderborg skriver på kultursidan i aftonbladet om en löpsedel som expressen nyligen haft om en städerska som mördat. Hon tycker att detta gör att en underklass får skit för vad en enskild människa gjort. Jag kan hålla med om detta att det är fel att dra upp ett yrke i något en människa gjort, men jag anser inte att städerskor är någon underklass. I detta fall anser jag att Åsa nedvärderar en yrkesgrupp som vi verkligen behöver i vårt samhälle. Jag högaktar dem och anser att de gör ett jobb som dessa kultursnobbar ser ned på.

Men det är inte ebdast denna löpsedel som retar mig utan båda dessa kvällstidningarna är lika goda kålsupare. De klämmer i vad som helst för att sälja lösnummer. För ett tag sedan var det aftonbladet som skrev att en av vår mest kända författare Camilla Läckberg hatar alla mammor. Vilket var helt åt skogen då det var dessa bloggande mammor hon hatade, på grund av att de gjort ner henne ordentlilgt när hon vände sig dit för att få råd. Efter att hon fött barn hade svårt med att amma och visste inte råd.

Jag vill uppmana alla att ignorera dessa förbaskade löpsedlar som är lika sensationslystna som vilken hänt i veckan eller svensk damtidning som helst. De tidningarna är åtminstone ärliga med vad de håller på med, medan kvällstidningarna påstår att de bara har seriösa nyheter och talar sanning.