Så har Juholt snurrat till det igen

En av hörnstenarna i socialdemokratisk politik är att det ska finnas ett väl fungerande omställningsbidrag, alltså vill de höja a-kassan. Både Östros och Nuder poängterade detta under sin tid, men det tänker inte Juholt göra. Nehej då den struntar han fullkomligt i och det har fått många i partiet att rasa. Att sedan höja pensionerna med 50:-/mån är närmast ett hån mot de som slitit hela sitt liv. Då kan de lika gärna strunta i någon höjning.

Vad som blir efter helgens bakläxa vet ingen men jag tycker att det snurrar bra i denne herres huvud och så har det varit ända sedan han tillträdde. Många socialdemokrater anser att hans vänsterretorik börja sätta griller i huvudet på honom och när det kommer till kritan så lägger han en budget som är snarlik alliansens. Man kan börja undra om karl har någon intelligens eller vad det är för fel på honom.

Detta hattande han håller på med börjar verka löjligt. Skärpning Juholt.

1 svar på ”Så har Juholt snurrat till det igen

Lämna ett svar