Funderar lite på vad man själv skulle gjort

Ja, det är ju Juholt igen. Svårt att tänka på annat i dessa tider när både nyheterna på tv och tidningarna har honom på löpet. Kanske inte så någon vill hamna på löpet men så är det. Vad hade man själv gjort i en situation då någon kommit på en för att ha fått ut för mycket penger i bidrag? Tror det bästa hade varit att ta tjuren vid hornen och gjort avbön i media direkt. Inte skyllt på att man trodde att man gjort rätt eller inte förstod när ens anställda ställt en fråga om det aktuella bidraget. Istället skulle man helt klart sagt att man försökt få mer pengar än vad man skulle ha och att det var urbota dumt. Då skulle man bara varit en av många som försökt snika åt sig lite pengar. Gnidet javisst men inte helt ovanligt. Sedan var det bara att hoppas på att folk kunde förlåta en dumhet.

Detta skulle gjort att man tagit löpet från tidningarna och att folk kanske tyckt att man var rätt normal. För så han gör nu krånglar han bara in sig i lögner och får opinionen ännu mer mot sig. Avgå hade ju varit en hedersak eller åtminstone ta en time out i något år. han kunde ju stannat riksdagen som sakkunnig och ändå fått hålla på med politik och haft kvar en hyfsad lön. Vad tror ni?

Ja, tankarna snurrar som tusan hur han borde ha agerat för så som han gör nu är inte bra. Att kämpa sig kvar med näbbar och klor är itne det rätta. Lena Melin på aftonbladet tror inte att han måste avgå men då underskattar hon opinionen och även dem han gjort sig ovän med bland sina egna. Blir han kvar så kommer inte socialdemokraterna att vinna något val för vem vill samarbeta med ett parti som har en sådan partiledare. Då syftar jag mest på hans svängningar i olika frågor. Den ena dagen säger han en sak och nästa dag en annan. Hur ska man kunna lita på en sådan människa?

Vilken soppa och förövrigt anser jag att Juholt bör avgå.

Lämna ett svar